Meistä

Kuva1

Blogin kirjoittajana toimii 26-vuotias Pia. Äiti pienelle pojalle ja avovaimo ihanalle miehelle. Hevostyttö pienestä pitäen, hevosenomistaja puolet elämästään, vaikkei omaa hevosta enää ole. Päätynyt sattuman kautta opiskelemaan sosiaalityötä, ihastunut siihen ja tehnyt töitä lastensuojelussa ja sosiaalialalla siitä lähtien. Olen innokas sisustaja, joka on taloprojektin myötä päässyt toteuttamaan haaveitaan. Iloinen, kunnianhimoinen, omapäinen, kiltti ja joskus hauska.

Avomieheni Alec on nyrkkeilyä harrastava tv- ja elokuva-alan ammattilainen. Maalta kotoisin oleva identtinen kaksonen ja pienenä ponipoika. Helsingissä asunut rakkauteni ensi silmäyksellä, joka muutti perässäni pikkukaupunkiin. Maailman reippain ja avuliain ulospäinsuuntautunut tummatukkainen komistus. Useimmiten hyväntuulinen ja satunnaisesti kiukkuinen.

Pieni poikamme syntyi joulukuussa 2016. Tämä iloinen hurmuri on suurin syy talon ostoon. Nyt perheellämme on tilaa kasvaa ja Lucy-koiralla on suuri piha jota vahtia ja jonne pissata.