Perhe · Sisustaminen

Viime aikojen kuulumiset.

Pian vaihtuu taas kuukausi ja kohta on jo kevät. Minua se ei haittaa lainkaan, ehkä erityisesti tänä vuonna kun toivon ettei hääpäivänämme enää näkyisi lunta maassa 😀 kesäkuu sen kun lähenee ja kieltämättä tässä alkaa olla jo aika jännät paikat! Järjestelyt ovat onneksi hyvällä mallilla, joten ei pitäisi stressata. Vähän on kuitenkin pakko… Onneksi kotimme suhteen olen tällä hetkellä melko tyytyväinen. Yläkerassa toki on paljon vielä tekemättä sisustamisen suhteen, mutta kiva tietää, että on jotain mihin tarttua sitten kun siltä tuntuu.

IMG_3658IMG_3401

Meillä on ollut aika paljon ohjelmaa, varsinkin viikonlopuille, joten tuntuu että aika rientää niin tavattoman nopeasti. Saisi hiukan hidastaa, kiitos. Helmikuussa on ehditty käydä katsomassa nyrkkeilyiltaa, Samuli Putron Ateneumin keikkaa (joka oli aika mahtava!), taaperotanssitunneilla, omilla tanssitunneilla sekä viime viikonloppuna järjestää hääseurueen ensimmäinen kunnon tapaaminen, jossa kävimme läpi missä mennään, saunottiin ja syötiin. Pikkutyyppikin osallistui, kunnes nukkumaanmenoaika koitti. Itseasiassa olin tehnyt tätä varten oman powerpoint-esityksen, sillä uhalla, että minut leimataan hulluksi. Minkäs sille voi, kun on visuaalinen ihminen 😀 ne jotka hulluna pitävät, ovat varmasti pitäneet jo ennen tätä. No, saivatpahan selkeämmän kuvan siitä, mitä on meneillään ja minä sain kyllä kehujakin tästä. Oli oikein onnistunut ilta!

IMG_3827IMG_3865

Minun arkiviikot tuppaavat täyttymään vain ja ainoastaan työpäivästä -> pojan tarhasta hausta -> ruoanlaitosta -> pojan iltatoimista ja nukuttamisesta, sekä tämän jälkeen koulutöistä, joten siksi yritän ottaa kaiken ilon irti meidän kolmesta yhteisestä vapaapäivästä, pe-su jolloin A:kin on kotona. On ollut ihanaa ulkoilla paljon perheen kesken ja poika suosii kovasti isänsä seuraa, he he. Olen itsekkäästi ottanut aikaa myös tallilla käymiseen, tämä on toteutunut ehkä sen kerta viikkoon, joten en suostu potemaan tästä huonoa omaatuntoa. Ensi viikonloppuna aion lähteä ulos viettämään iltaa ystävien kanssa, viime kerrasta onkin pari kuukautta aikaa.

Jokin pieni ruotsinristeily perheen kesken on ollut ajatuksissa, mini”loma” saattaisi olla paikallaan sekin. Toisaalta odotettavissa on häämatka, mutta sinne lähdemme ihan kahdestaan, ilman poikaa. Ne hääthän tässä on kokoajan mielessä, en aio edes yrittää ketään huijata sen asian suhteen ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s