Sisustaminen

Talon suosituin huone.

img_5106

Meidän talossa on yksi huone ylitse muiden, paikka jossa me kaikki kolme vietämme eniten aikaa. Tämä huone on yllä näkyvä tv- huone, joka toimii myös piano- ja leikkihuoneena. Salin puolella seisovat pojan potkuautot ja muut menopelit rivissä, mutta loput alakerrassa olevista leluista olemme keränneet nurkassa näkyvään rottinkiarkkuun. Piano siirtyi tänne ennen joulua, ja se osoittautui oikeaksi päätökseksi, sillä kaunis (ja suuri) piano saa paremmin ansaitsemansa huomion ollessaan vaaleassa huoneessa keskellä seinää. Se näkyy kivasti lasipariovien takaa kun katsoo salin puolelta.

Meidän tv-huone on alusta saakka tuntunut vähän erilliseltä ja irralliselta. En oikein missään vaiheessa ollut siihen 100% tyytyväinen, mutta nyt voin sanoa, että vihdoin ja viimein voin hyvillä mielin ottaa sisustuskuvia tästäkin huoneesta kun saatiin se viimeisteltyä. Sohvapöytä on ehkä tänne hieman liian iso, mutta parempi silti kuin umpinaninen arkkupöytä, joka siirtyi saliin. Enkä ole valmis siitä luopumaankaan, sillä pidän siitä niin paljon. Tv-taso, sohva ja kirjahylly ovat samat vanhat, kuten myös valaisin ja muut piensisustuselementit. Matto sen sijaan on “uusi”. Löysin käytetyn Anno Rae-maton ja tähän en voinut olla tarttumatta. Se on aivan ihana, jopa A tykkäsi siitä. Tuon kuvissa näkyvän juuttirahin löysin Indiskasta ja päivitin myös huonetta parilla uudella tyynynpäällisellä. Nyt tästä tuli mielestäni toimiva ja rauhallinen kokonaisuus, jossa kelpaa nautiskella ja ottaa rennosti iltaisin. Vaikkei tv koko aikaa olekaan päällä, niin löydämme itsemme usein sohvapöydän ympäriltä piirtämässä tai tekemässä palapelejä pojan kanssa. Hänen nukkumaanmenon jälkeen myönnettäköön, että minun paikkani on tuossa sohvalla, katsellen milloin mitäkin sarjoja. Hetki sitten aloitin Greyn anatomian katselun taas alusta. Nyt huomaan, ettei minulla ole sellaista kuvaa, jossa tv ja nurkassa oleva tuoli + viherkasvi näkyisivät kunnolla, mutta sellaiset siis löytyvät sohvaa vastapäätä. Haluaisin vielä saada tauluhyllyn ruuvattua tv:n yläpuolelle, mutta toistaiseksi se lojuu vielä muoveissa huoneen nurkassa..

Mitä te pidätte tästä uudistetusta ilmeestä?

img_5110 (1)img_5109 (1)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s