Perhe · Sisustaminen · Taloprojekti

Marraskuun kuulumiset.

Kirjoitan postausta, eikä ole vielä joulukuu! Vautsi! 😀 melkein kuukauden takaisesta onkin tapahtunut muutamia juttuja kotona. A tuli kotiin, oli pari viikkoa töissä ja nyt joulutauolla. Hän on jo parin päivän aikana ehtinyt maalata välioven ja kaiteet porraskäytävässä, siistiä pihaa, polttaa romuja pihalla ja ehkä pelata vähän pleikkaria… Minä taas olen käynyt töissä, tehnyt koulutehtäviä ja käynyt tallilla jonkun verran. Viime viikonloppuna oli tyttöjen iltaa ja A:lla pikkujoulut, huomenna minä lähden noutamaan hääpukuani ja tapaamaan ystävää Helsinkiin ❤ Häitä suunnitellaan kovasti ja tanssituntimme alkoivat pari viikkoa sitten. Oli tosi hauskaa, eikä oltu ihan toivottomia. Sunnuntaina taas jatkuu.

IMG_2415

Huomenna saadaan vihdoin ja viimein haettua piano meille kotiin. On ollut vähän haasteita saada sekä auto, että neljä kantajaa samaan aikaan auttamaan. Saas nähdä, mihin piano lopulta päätyy, koska ei ole kiva jos se näyttää liian ängetyltä olohuoneeseen. Toivon löytäväni jonkun hyvän järjestyksen ennen 8.12 jolloin poika täyttää 2 vuotta ja meillä juhlistetaan tätä. En voi käsittää, että minulla on 2-vuotias. Hyvä kun tajuaa olevansa jonkun äiti, ihan oikeasti. Juhliin olen sunnitellut tiettyä teemaa ja pohtinut tarjoiluja myös. Onneksi on pari vapaapäivää ennen lauantaita, niin ehtii touhuta. Makuuhuoneeseen tilaamani tavarat saapuivat ja nyt siellä on matto, verhot ja kattovalaisin. Varsinkin matto sai ihmeitä aikaiseksi. Huone muuttui hetkessä pehmeämmäksi ja kutsuvammaksi. Nyt se näyttää siltä, että sinne tahtoo mennä viettämään aikaakin, eikä vaan nukkumaan pimeydessä. Tilasin maton reilussa koossa, 200x300cm ja se näyttäisi olevan juuri hyvä koko tuohon isoon huoneeseen. Lamppu on Pr Home Hilma-mallinen. Myös olohuone sai uuden kattovalon (Pr Home Maja), jonka olin ajatellut keittiöön, mutta sopikin paremmin olkkariin. Nyt kun vielä saisi yläkerran aulan ja lastenhuoneen viimeisteltyä, niin alkaisi kaikki huoneet olla valmiita. Toisaalta, eihän mikään sisustukseen liittyvä ole koskaan kokonaan valmis.

IMG_2375IMG_2325IMG_2472

Itseasiassa tuo musta kynttelikkökin on uusi. Se maksoi hurjat 15€. Tykkään meidän olohuoneesta todella paljon, enkä millään haluaisi luopua mistään vaikka pianon kannalta se ehkä olisi järkevintä. No, katsotaan miten tässä lopulta käy 😀

One thought on “Marraskuun kuulumiset.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s