Perhe · Sisustaminen · Taloprojekti

Syksyä olohuoneeseen.

IMG_4534IMG_4471

Pitkästä aikaa ehdin tännekin kirjoittamaan. Ovatko nämä nyt niitä ns. ruuhkavuosia kun yritetään hoitaa työ-, päiväkoti-, lapsi- ja kotikuvioita jonkunnäköisellä kunnialla, vaikka tuntuu, ettei mitään kerkeä/jaksa tehdä kunnolla.. Lyhennetty työviikko on kyllä ollut ihana, enkä siitä tahtoisi ainakaan vielä luopua. Työ/päiväkotipäivät menevät siihen, että päiväkodin kautta töihin on kiire aamulla, iltapäivällä on kiire töistä päiväkotiin, sitten tehdään ruokaa ja ehditään noin tunti olla, kunnes on jo iltatoimien aika. Perjantait ovat olleet minun ja pojan rauhallisia kotipäiviä, kun on voitu vaan olla. Viikonloput kun tuuppaavat täyttymään milloin milläkin ohjelmalla, onneksi yleensä kivalla tekemisellä. Syyskuun ensimmäinen maanantai aukesi ensimmäinen kurssi opinnoissani, joten muutama ilta on mennyt koulutöiden parissa. Vielä ei ole tuntunut ylitsepääsemättömän rankalta. Onhan kurssia kestänyt jo huimat 10 päivää, eli olisi hieman huolestuttavaa jos nyt jo tuntuisi siltä 😀 kaikki koulutyöt siis tehdään etänä ja kurssi koostuu omaopiskelusta, ryhmätapaamisista videon välityksellä, ryhmätöistä ja henkilökohtaisesta kirjallisesta tehtävästä. Marraskuussa eka kurssi on taputeltu ja sitten jatkuu seuraava. Lukuvuoden 2018-2019 aikana on tarkoitus saada 60 opintopistettä kasaan. Eiköhän tämä tule onnistumaan 🙂

IMG_4541

Mutta koti-aiheeseen: Huomasin jo puusohvan tullessa, että meiltä loppuu sisustustyynyt kesken kun mallailin niitä siihen. Sohva on niin iso, että sinne sopii useampi ja se näyttääkin paljon kustuvammalta täynnä tyynyjä. Himmeänvihreät sävyt olohuoneesta sopivat puunväristä sohvaa vasten ja olohuoneen sohvat jäivät vaille tyynyjä. Verannan tuolit ja tv-huone on ollut pukeutuneena siniseen ja tähän väriin olenkin hurjan ihastunut. Sininen sopisi myös olohuoneen sohvia vasten, mutta inspiroiduin muista bloggaajista, jotka olivat tuoneet syksyn sävyjä koteihinsa ja tilasin H&M Homesta muutaman vaaleanruskean tyynynpäällisen, yhden tummanharmaan ja yhden mustavalkoisen. Tilasin myös pari mustaa kynttilökippoa ja tummanharmaan viltin. Mielessäni pyörii eräs musta valaisin, josta haaveilen olohuoneen ruokapöydän yläpuolelle. En vain ole vielä raaskinut ostaa sitä. Olin hieman epäileväinen ja ajattelin, että katsotaan nyt, mutta paketin saavuttua ja päästyäni kokeilemaan niitä ne näyttivät just eikä melkein sopivilta. En ole aikaisemmin oikeastaan vaihdellut tekstiilejä vuodenaikojen mukaan, vaan silloin tällöin kun on siltä tuntunut. Tulihan näistä paljon syksyisempi fiilis verrattuna himmeänvihreään, joka on enemmän kevättä. Näillä mennään nyt ainakin jouluun asti, silloin tulee todennäköisesti lähtemään lapasesta, kun koittaa ensimmäinen joulumme tässä talossa ❤

IMG_4454IMG_4460IMG_4535

2 thoughts on “Syksyä olohuoneeseen.

 1. Voi miten tutulta teidän arki kuulostaa. Olen itse tullut siihen tulokseen että arki-iltoina voi tehdä yhden asian, joko käydä kaupassa, tehdä oikeaa ruokaa tai käydä lenkillä. Mutta ei kaikkia näitä..

  En olekaan hetkeen käynyt blogissasi, teillähän on tullut hienon näköistä! Olette kyllä saaneet paljon aikaiseksi. Vaalea lattia näyttää hienolta ja upea tuo kiikkutuoli! Täytyypä vähän selailla lisääkin.

  Like

  1. Niin, kai tieto siitä, että muilla on ihan samanlaista hieman lohduttaa.. 😀

   Kiitos paljon! Valkoinen lattia on erityisen kaunis hirsiseinää ja kaakeliuunia vasten. Niitä ei nyt näissä kuvissa näkynyt, mutta kuvia löytyy kyllä vanhemmista postauksista.
   Sinun blogia olen seuraillut, teilläkin on niin ihanan näköistä, vaikka eri tyylistä onkin kuin meillä.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s