Sisustaminen · Taloprojekti

Viherkasviostoksilla.

Viherkasvien hommaaminen on ollut pitkään to do-listalla, mutta jostain syystä tämäkin homma on jäänyt ja jäänyt. Viime sunnuntaina sitten päätimme tehdä extempore-reissun Plantageniin. Toiveena oli muutama helppohoitoinen ja kaunis viherkasvi lähinnä olohuoneeseen. Valinnassa ei kauaa mennyt ja mukaan lähti pieni jukkapalmu sekä puistokultapalmu. Nämä löysivät heti hyvät paikat kotoa ja tyytyväisenä ihailin tätä pienellä vaivalla aikaansaatua muutosta. Kunnes pieni kissanpentumme tajusi miten hauskaa kasvien lehtiä oli riepotella ja multia sutia ruukuista. Kerta kaikkiaan mahtava idea 😀 onneksi tämä hauskanpito on jo vähentynyt. Varsi-imuria ei tarvinnut pariin päivään edes viedä takaisin kaappiin, kun sille oli tarvetta joka viides minuutti.

IMG_4326IMG_4328IMG_4316

Meidän olohuone alkaa olemaan ihan hyvässä mallissa. Se on edelleen meidän lempihuone. Kävimme pari päivää sitten toisessa kuvassa näkyvän paloseinän kimppuun. Revimme vanhat tapetinjämät irti, putsasimme ja osittain maalasimme sen. Yksi ilta siinä vielä menisi, jotta saataisiin valmiiksi. Ärsyttävän epäsiisti tuo on ollut, kuten kuvasta näkyy, vaikka tavallaan siihen ehti jo tottua. Nyt se näyttää hassulta melkein viimeisteltynä.

Sohvan ja lipaston väliin olisi tarkoitus ripustaa vanha ikkunapoka ja sitten huoneen seinätkin ovat sisustamisen osalta “valmis”. Hieman syksympänä saatan vaihtaa sisustustyynyjen päällisiä, jos silloin vielä huvittaa. Ruokapöydän yllä oleva kattokruunukin on väliaikainen, en usko että se jää siihen. Aina löytyy jotain pientä päivitettävää. Kattolistat ovat selvästikin homma, joka tehdään sitten joskus. Kukaan ei taida tietää, milloin se on 😀

2 thoughts on “Viherkasviostoksilla.

  1. Meidänkin kissa rakastaa kasveja. Viikunapuu on saanut olla rauhassa, mutta kaikki kukat kiehtovat. Lahjaksi saamamme ruusut ovat täynnä kissan kynnen kokoisia reikiä, viirivehka on myös reikäinen ja kovin suikaleinen kissan jäljiltä. Toivottavasti tämäkin pentu jättää kukat hiljalleen rauhaan!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s