Perhe · Sisustaminen · Taloprojekti

Siivousta vaille valmis.

Millaisia helteitä meillä on ollut viime päivinä! Ei saa valittaa, kesällä kuuluu olla lämmin, mutta meidän yläkerrassa ja meidän ei-ilmastoidussa pikkuautossa (jolla minä kuljen töihin) alkaa olla hieman hikistä. Talon alakerta on pysynyt viileänä, joten viime yön nukuimme kaikki alhaalla monen yön sinnittelyn jälkeen. Lämpöä lukuun ottamatta olemme viihtyneet oikein hyvin yläkerrassa. Tulemme varmasti viihtymään vielä paremmin, kunhan saamme toisen vaatekaapin kasattua ja vaatteet pois jätesäkeistä. Pienet vinttikomerot ovat vielä täynnä muuttolaatikoita- ja säkkejä. Etsin hullun lailla eräitä kenkiä niiden joukosta ja löysin YHDEN kengän. Paria ei näkynyt missään. Tällä hetkellä vallitsee siis pienimuotoinen sekasorto huoneissa, mutta eiköhän se siitä. Vaatehuollon kanssa on muutenkin totuttava uusiin kuvioihin, kun likapyykkejä löytyy nyt monesta kerroksesta ja puhtaatkin pitää kantaa ylös asti. Rankkaa 😀 en ole myöskään tottunut siihen, että ylhäältä löytyy vessa, vaan aamuisin olen heti menossa alas vaikka vessa siitä vierestä löytyy. Koira ihmettelee myös, miksi illalla pitää siirtyä ylös. Uuden opettelua siis. Poika nukkuu onneksi hyvin omassa huoneessaan, josta tulee tosi kiva, kunhan ehtisin sen sisustaa valmiiksi.

5ABFF0AD-27CB-41BB-9EFA-CF4C9AA5A92F

33B4371D-DEBA-4608-A4FB-293579932877

Meillä on ollut paljon ohjelmaa viimeisenä lomaviikonloppunani. Oli uuden serkkuvauvan ristiäiset, tuore isä järjesti varpajaiset ja lisää minun serkkuja jenkeistä oli kylässä. Muutamia ystäviä on käynyt kylässä myös ja projektimme on saanut paljon kehuja. Tuleepa hyvä mieli, onhan talon muutostyöt suunniteltu suurilta osin itse. Eniten huomiota taitaa saada olohuone, enkä ihmettele. Siitä tuli niin viihtyisä ja tunnelmallisen oloinen tila, että iltaisin loikoilen ennemmin olohuoneen sohvalla kun uudessa tv-huoneessa. Näkymä on niin kotoisa, kun sytyttää nurkkien valot palamaan, että siihen jää ihailemaan. Tästä täytyy nauttia, voihan olla että jossain vaiheessa tämä taika ja uutuudenviehätys laantuu. Toki kodin muutkin tilat ovat saaneet kehuja, kuten myös talon ulkokuori ja piha. Siellä kukkii milloin mitäkin, ja tällä hetkellä löytyy vadelmaa, viinimarjoja, karviaisia.. omenia tulee aivan älyttömästi. Mahdollisuuksia täällä on moneen, ja sehän meitä innostaakin. A on jo rakentanut baaritiskin aittaan, first things first… Siitä tuli hieno. Nyt pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni, ja saattaa siivoustyöt loppuun, jotta kehtaa tupareissa kaikkia tiloja esitellä. Makuuhuoneen tapetti on muuten ollut toinen ihailun aihe, sekä minulla että vierailla. Tuntuu hommat vähän tyssänneen nyt jostain syystä, ja meillä välillä meinannut hermo mennä toisiimme, kun toinen aina on “väärän” projektin äärellä. Onneksi ollaan kuitenkin selvitty hyvin helpolla remppaurakasta kokonaisuudessaan, ei olla paljon stressattu. Jopa vanhemmillani asuminen sujui odotettua paremmin, siitä kirjoitinkin aikaisemmin postauksessa Muiden nurkissa. Tuntuu, kuin siitä ajasta olisi kulunut jo pieni ikuisuus ja tässä me nyt ollaan meidän valmiissa talossa. Tänne löytyi muuten vanha talonpoikaissohva aivan sattumalta, haemme sen ehkä jo tällä viikolla. Mainitsin eräälle vieraalle, että sellaisen tahtoisin ja hän kertoi, että vanhemmillaan on ylimääräinen. Saimme kuvia ja se oli juuri oikeanlainen! Keittiöön olin ajatellut sohvan asettaa.

EBADB47E-2646-407B-B154-518C508289AF

Tänään olen menossa ystäväporukan kanssa ulos syömään, siitä tulee kivaa! Ja viikonloppuna olisi taas vaikka mitä ohjelmaa, että ei tässä tylsistymään pääse. Tai purkamaan niitä muuttolaatikoita. Oi ihana arki, kyllä minä kuitenkin niin odotin paluuta töihin.

246632C4-4FCD-4A30-A596-451CEB7FD1FFA6BB80FD-A760-4B22-81C3-25A2305C5176

2 thoughts on “Siivousta vaille valmis.

  1. Hei! Teillä näyttää ihanalta! Löysin blogisi tänään ja jäin koukkuun, olemme nimittäin samankaltaisessa elämäntilanteessa, vaikka meillä ei lapsia olekaan. Muutimme hevosten ja kissojen kanssa maalle pari viikkoa sitten ja nyt saankin sitten oppia uutta joka päivä. Remonttia ei onneksi tarvinnut juuri tehdä, mutta ainahan sitä löytyy jotain missä säätää… Jään seuraamaan tekstejäsi!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s