Perhe · Sisustaminen · Taloprojekti

Vielä on lomaa jäljellä…

… puolitoista viikkoa, onneksi. Aika on kulunut kuin siivillä, kuten aina, mutta erityisen nopeasti lomani aikana. Saattaa johtua siitä, että meillä on ollut paljon ohjelmaa ja oltiin Hangossakin pieni viikko. Olisin toivonut yläkerran olevan jo valmis, ja melkein valmis se onkin, mutta olisi ollut kiva ettei täällä enää tässä vaiheessa ravailisi työmiehiä. Koko yläkerta ja vessa ovat oikeastaan valmiit, siellä on ainoastaan viimeisiä sähkötöitä ja siivoamista jäljellä. Maanantaina tulee sähkäri ja siihen mennessä yläkerran (myös räjähtäneen aulan) pitäisi olla tyhjä tavaroista, jotta hänellä on tilaa purkaa vanha sähkökaappi ja tehdä viimeiset silaukset. Sen jälkeen päästään tekemään pinnat sähkökaapin alta kuntoon. Ei pitäisi viedä montaa tuntia. Jokatapauksessa, muutto yläkertaan ei ole vielä tapahtunut. Ehkä viikonloppuna. Hankalaa, kun on kyse makuuhuoneiden siirtämisestä. Illalla kun pystyisi kantamaan ja tekemään ilman että poika pyörii jaloissa ja esim. tippuu rappuset alas se ei onnistu, koska hän nukkuu nimenomaan siellä makkarissa josta kaikki tavara pitäisi siirtää. Melkein tarvittaisiin lapsenvahti tai toinen kantaja päiväsaikaan jotta onnistuisi. Ollaan tässä parina viimeisenä iltana kasattu vaatekaappeja yläkerrassa. Ärsyttävän hidasta puuhaa sekin, kuvittelin homman olevan yhdessä illassa tehty😃

F722A370-4275-445C-8C6D-EF9EF1AA583E.jpeg

Tänään ollaan tehty pienhankintoja vessoihin, kuten vessapaperirullatelineet, koukkuja ja peili. Oikeastaan peilejä on kaksi vaihtoehtoa, katsotaan kumpi sinne päätyy. Ollaan tyytyväisiä yläkerran vessan lattiaan, joka alunperin oli minun idea, jota aloin epäilemään, mutta mihin A ihastui. Kun matto (oikean kokoinen tällä kertaa) tuli, en ollut ollenkaan vakuuttunut. Se näytti jotenkin halvalta ja irtonaiselta levitettynä makkarin lattialle, mutta nyt asennettuna oikeassa paikassaan se näyttääkin tosi kivalta! Niin kuin olen jo aikaisemmin todennut, harvemmin niitä vähän erilaisia tai rohkeampia ratkaisuja on tullut kaduttua. Ostimme muuten maaliakin pojan huoneeseen. Väri on himmeän vihreä ja päädyimme tähän, koska mitään täydellistä tapettia ei ole löytynyt. Jos joskus löytyy niin hommataan. Maalauspuuhia olisi siis vielä edessä, sen luulisi hoitavan vielä tällä viikolla. Melko remontintäyteinen loppuviikko tulossa, mutta sen siitä saa, kun lomailee Hangossa saaressa mukavien ihmisten kanssa melkein kokonaisen viikon. Jotain lomamaista on varmaan ok tehdä kuitenkin, vaikka kotona olisikin hommia. Ei minua sinänsä harmita yhtään lähteä takaisin töihin, minulla nimittäin muuttuvat työkuviot elokuusta alkaen. Siirryn takaisin vanhoihin, erittäin mieluisiin työtehtäviini lastensuojeluun. Olen tästä todella iloinen. Ja vaikka rakastankin omaa lastani eniten maailmassa on pakko myöntää, ettei minusta enää olisi kotiäidiksi. Ainakaan tällä hetkellä. Kun A on painanut töitä yläkerrassa ja minä ollut kahdestaan pojan kanssa on välillä tuntunut siltä, että pää hajoaa😅 varsinkin jos ollaan vaan kotona. Toisaalta tässä on herännyt tajuamaan, miten paljon kehitystä on tapahtunut kesän aikana. Uusia sanoja tulee kokoajan lisää ja on niin ihmeellistä, että tuo pieni tyyppi ymmärtää niin paljon asioita ja puhetta. Mamman vauva❤️

95EB5D27-49EB-4548-BAB2-24020D241703.jpeg

Viime viikolla minulle myös myönnettiin opiskelupaikka. Hain salaa kevään yhteishaussa jatkokoulutukseen, joka suoritetaan töiden ohessa, kahden vuoden ajan. Tämä tutkinto olisi ensimmäinen askel kohti suurempaa päämäärää, joka minulla on koulutuksen suhteen, mutta sitä en nyt lähde availemaan😴 pääsykokeet koostuivat kirjallisesta ennakkotehtävästä ja ryhmähaastatteluista. Näiden jälkeen oli kyllä hyvä fiilis, mutta tottakai jännitin silti tuloksia. Syksyllä alkavat siis opinnot! Olen aika hyvä haalimaan itselleni tekemistä ja projekteja. Tätä opiskeluprojektia olen perustellut itselleni sillä, että kaikki se aika mikä ennen kului omaan hevoseen, voi nyt kulua opintoihin. En tykkää jäädä paikoilleni, en työelämässä enkä yksityiselämässäkään, ja nyt oli sellainen tunne, että olisi hyvä kehittää ja panostaa itseensä, sekä saada hieman uusia näkökulmia. Toivottavasti en heti kadu päätöstäni ottaa opiskelupaikka vastaan😅

Näihin tunnelmiin tänä keskiviikkoiltana, meinasin kirjoittaa tiistai. Tässä on ihan sekaisin viikonpäivien kanssa kun on lomamoodi päällä. Nyt unten maille, jotta huomenna jaksaa taas touhuta!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s