Sisustaminen · Taloprojekti

Pieni mutka matkaan.

Juhannuskelit eivät pettäneet tänäkään vuonna! Me olimme menossa mökkeilemään Hankoon, mutta päädyttiin siirtämään sitä reissua ensi viikolle jolloin on luvattu parempia säitä. Ollaankin nyt sitten juhannus kotona ja tänne tuli muutamia vieraita viettämään sitä meidän kanssa. Yksi heistä on jenkkiserkkuni, ihanaa nähdä häntä pitkästä aikaa❤️

CF58AAB2-2BCB-40BD-B0E8-FF08717AEFF1

Yläkerran rempat tyssäsivät alkuviikosta kun vessan lattian matto oli väärän kokoinen. En tiedä mikä moka siinä on käynyt, mutta onneksi minä en liittynyt siihen😃 piti tilata uusi matto ja se saapuu vasta ensi viikon puolessa välissä. Ei tämä onneksi mikään suuri takapakki ollut, mutta pari työpäivää meni ohi, kun ei ollut mitään tehtävissä ennen lattiamaton saapumista. Palotikkaat tulivat eilen, eli niiden asentaminen alkaa maanantaina. Makkarit ovat sen verran valmiita, että meidän juhannusvieraat saivat kunnian olla ensimmäiset siellä nukkuvat. Sähköjä siellä ei ole, mutta valmiit ja imuroidut pinnat kuitenkin. Minä olen jo suunnitellut tulevaa tv-huonetta ja hankkinut sinne muutamia tauluja ja koristetyynyjä. Sinne tulee vähän eri tyylinen sisustus, joka sai ajatuksensa petroolinsinisestä vanhasta arkusta josta tulee sohvapöytä. Sen ympärille suunnittelin lievästi merihenkistä teemaa sinisten koristetyynyjen, juuttimaton ja majakka/hanko-aiheisten taulujen muodossa. Mies ainakin tykkää!

24D28C76-443E-4FD0-B7B2-4E6624F8222B

Meidän vanhan valkoisen ektorp-sohvan oli tarkoitus muuttaa sinne myös, mutta se on kokenut hieman karvaan kohtalon varastotiloissa, jossa siitä on tullut rottien koti… emme siis taida sitä enää tänne haluta. Onneksi noita löytää halvalla käytettynäkin. Haaveena olisi ektorpin vuodesohva, jota ei ikeassa enää myydä, mutta niitä ei löydykään montaa käytettynä. Tai sitten ne sijaitsevat jossain Oulussa, enkä sinne asti ajatellut ajaa sentään. No, katsotaan mihin lopulta päädytään. Nyt laittamaan poikaa päikkäreille. Hyvää juhannusta❤️

493F9E23-B00F-4B51-901B-ED306474519C

7CC49C55-10E6-423D-AF94-F60B33C4AED6
A on tehnyt niiin hyvää työtä pihalla viime päivinä😍 meillä on nyt superhienot polut tehtynä ja tässä näkyy yksi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s