Sisustaminen · Taloprojekti

Loppusuoran väsymys ja into.

Työviikon jälkeen kun perjantaina kiipesin portaat ylös yläkertaan, vastassa oli positiivinen yllätys. Molemmissa huoneissa tehtiin jo listoituksia ja kaikki alkaa näyttämään niin valmiilta! Tunne on samalla lailla malttamaton kuin ennen sisäänmuuttoa. En malta odottaa, että pääsen sisustamaan yläkertaa. Samalla saadaan vihdoin alakerta siihen järjestykseen kun on ajateltu.

IMG_3596

IMG_3581

IMG_3578

IMG_3607

Suuntasimme tänään Ikeaan tarkoituksena suunnitella ja ostaa kiinteät vaatekaapit yläkerran makkariin, mutta arvatkaas mitä. Siinä suunnittelupisteellä oli jono, lapsi oli kiukkuinen ja minulla kiinnostusta tähän hommaan 0. Jotenkin tuntuu, että rakentamiseen ja sisustamiseen liittyviä valintoja on tehnyt jo niin monta, ettei enää oikein jaksa paneutua näihin loppupään ratkaisuihin. Samalla remontin loppupäässä laskee eurojakin erilailla ja valitsee ehkä helpommin sen halvemman ratkaisun. Tästä syystä päädyimmekin ostamaan ihan valmiita vaatekaappeja 2 kpl, jotka asetamme vierekkäin seinää vasten.

D2FC495B-A0AC-4E34-99B0-37B8617293ED.jpeg

Tuollaiset sinne tulee ja valot myös. Sisuksetkin valmiina, ei tavinnut miettiä 😀 Olisihan ne kiinteät, suunnitellut vaatekaapit ehkä olleet hiennommat, mutta oikeasti tuli vaan sellainen fiilis että nyt ei jaksa. Sitäpaitsi eihän kukaan niitä makkarin kaappeja päivittäin ole ihailemassa, muut kuin me itse. Pääasia että ovat käytännölliset ja tarpeeksi tilavat, ja ne kriteerit täyttyivät myös näiden valmiiden kohdalla. Jos sitten myöhemmin kaduttaa ja halutaankin kiinteät kaapit, niin eihän mikään estä.

Samalla reissulla ostettiin yläkerran vessaan allaskaluste, ja siinäkin päädyttiin toiseen ratkaisuun kun mitä oli suunniteltu:

BFD5FE7C-A00B-4025-B5BB-87980EB729CA

En oikein tykännyt tästä kotisivun kuvan perusteella, mutta paikan päällä se näyttikin ihan erilaiselta. Maljamallinen allas oli toiveena ja jotenkin ihastuin tuohon vaaleanharmaaseen väriin vaikka valkoistakin olisi ollut saatavissa. Allaskaapin taso on marmorikuvioinen ja se näytti kivalta harmaata vasten. Nyt vaan odottamaan asentamista.

Minulla on huomenna vapaapäivä ja luulen, että A meinaa aloittaa makkarin tapetoinnin. Ei vitsit, olen ihan innoissani, tykkään tulevasta kukkatapetista niin kovasti ja vihdoin näen sen seinällä!

IMG_3584

IMG_3623

Oli muuten toinenkin asia, josta huomaa etten enää ”jaksa” tehdä numeroa jokaisesta suunnitelmanmuutoksesta tms. Viime viikolla remppamies ja A ehdottivat, että laitettaisiinkin yläkerran vessaan muovimatto kaakeleiden sijaan. Tulisi nopeammin ja helpommin valmista. Myönnettäköön, että ensin meinasin saada hepulin, koska jo sana muovimatto kuulostaa kamalalle. Pienen googlailun jälkeen minulle kuitenkin selvisi, että niitä on nykyään kaikenlaisia ja jotkut jopa todella hyvännäköisiä! Alkoi siis vaikuttamaan ihan varteenotettavalta ratkaisulta. Valintaa ei olla vielä tehty, mutta alkuviikosta se olisi tehtävä. Harkitsemme jopa jotain niin hurjaa kun mustavalkoista salmiakkiruutua. En usko, että vuosi sitten olisin edes ajatellut mitään sellaista, mutta tässä vaiheessa voimme todeta, ettei jo tehtyjä vähän erilaisia tai rohkeampia ratkaisuja todellakan olla kaduttu, joten miksi ei valita jotain erilaista.

IMG_3617

IMG_3588

Mutta eipä tässä ole enää paljoa jäljellä! Lyötiin tupareiden ajankohta lukkoon, joten elokuun loppuun mennessä talon ja puutarhan täytyisi olla edustuskunnossa 😉

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s