Perhe · Sisustaminen · Taloprojekti

Olohuoneen ruokapöytä.

Viikot ne vaan vierivät ja tuntuu, ettei ole ollut aikaa kirjoitella. Meillä on ollut paljon ohjelmaa ja ollaan tietysti ulkoiltu niin paljon kuin mahdollista näissä säissä. Tällä hetkellä onkin tavanomaisempi “suomenkesä” sää.

Toukokuussa kävimme perheen kanssa Ruotsissa ja oli siinä reissussa muutakin kuin pelkkää risteilemistä ja Tukholman tutkimista. Haimme nimittäin samaan syssyyn uuden ruokapöydän olohuoneeseen. Tätini asuu Ruotsissa ja tilasin pöydän hänen osoitteeseensa, koska se löytyi naapurimaasta paljon edullisemmin kuin Suomesta. Säästyi monia satasia, joten oli mielestäni kannattavaa tehdä näin. Pyöreä kierrätyspuusta tehty pöytä on 120cm leveä ja mahtui juuri ja juuri autoomme. Olihan siellä pojan istuin, vaunut ja kaikki tavarammekin. Laivalla söimme, kiertelimme ja leikimme. Poika oli aivan innoissaan ja meillä oli hauskaa ❤ pallomerikin tuli tutuksi.

Kotiin päästyämme asettelimme pöydän paikoilleen ja lisäsimme viidennen tuolin. Halusin pöydän, jossa on trumpettijalka, jotta tuoleja voi asetella miten haluaa ilman että pöydän jalat ovat tiellä. Tykkäämme molemmat todella paljon!

IMG_3535

IMG_3537

IMG_3531

Yläkerrassa hommat etenevät hurjaa vauhtia, tai ainakin tuntuu siltä. Makuuhuoneiden seinät ovat valmiit, ei tarvitse kuin iskeä tapetit seiniin ja listat kiinni. Vessan seiniä tehdään tällä hetkellä, eli ei tässä pitäisi montaa viikkoa mennä kunnes on valmista. Pakko ottaa taas lisää kuvia tännekin.

Minulla alkaa kesäloma viikon päästä ja silloin on tarkoituksena maalata toisen huoneen lattia. Kiinteät vaatekaapit ja palotikkaat ovat vielä hankintalistalla. Jostain syystä lykätty näiden hankkimista, ovat kuitenkin aika suuri menoerä. En olisi uskonut, että tikkaisiin saa palamaan yli 500€ ja suureen vaatekaappiin vielä enemmän. No, ne tikkaathan on hankittava, sehän on selvä, ellei sitten nikkaroida itse.

Viime viikonloppu vietettiin Hangon saaristossa, jossa on miehen suvun kesäpaikka. Siellä oli serkkuja ja vähän muutakin porukkaa, joten vauhtia riitti. Säät olivat mainiot rannalla leikkimiseen ja siellä olisinkin voinut hengailla koko ajan. Kiertelimme myös Hangon keskustassa, leikimme leikkipuistossa, kävimme vesitornin huipulla ja söimme jätskiä. Viimeistään juhannuksena tiemme vie sinne uudestaan, ehkä jo aikaisemmin. Silloin olenkin jo kesälomaa viettämässä, toivon kovasti lämpimiä säitä. Täytyy kyllä yrittää nauttia joka hetkestä, koska syksyllä alkaakin todellinen arki, kun me molemmat palaamme työelämään ja poika menee päiväkotiin. Hurjan jännittävää, haikeaa ja pelottavaa samaan aikaan, mutta eiköhän kaikki tule menemään ihan hyvin 🙂

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s