Taloprojekti

Kukkaloiste.

Kyllä meitä on hemmoteltu lämpimillä keleillä ja edelleen taitaa jatkua. Itse nautin täysin rinnoin ja tällä hetkellä olen ihan vähän kade miehelle ja pojalle jotka saavat ulkoilla päivät pitkät kun itse olen töissä. Kolmen viikon päästä alkaa loma, toivotaan siis että hyvät säät jatkuvat.

IMG_3493

IMG_3444

Omenapuut meidän pihalla ovat nyt täydessä kukassa ja ne näyttävät aivan älyttömän kauniilta. Olemme saaneet seurata mitä kaikkea pihalla alkaa kasvaa, en edes itse tiedä mitä kaikkea.. Muutamista kohdista nousi tulppaaneja ja raparperit isoäitini nappaa kohta talteen. Istutin muutaman kesäkukankin. Kyllä täällä nyt kelpaa oleskella, vaikka tekemistä tietenkin vielä riittää.

IMG_3472

IMG_3448

IMG_3480

Yläkerrassa on kaikki seinät levytetty ja seuraavaksi alkaa tasoittaminen. Remppa on edennyt ihan reipasta tahtia, ei taida olla enää pitkä aika siihen että päästään yläkertaan nukkumaan. Onhan sitä jo totuttu samassa huoneessa nukkumiseen, ihan hyvin menee nykyään. Aluksi tunti, että minä ja poika häiriinnyimme toisistamme. Minä reagoin hänen jokaiseen inahdukseen, enkä saanut enää unen päästä kiinni. Poika taas heräili meidän sängyssä kääntyilyihin, varsinkin aamuyöstä kun uni ei enää ollut niin syvä. Kirjoittelen tälläkin hetkellä meidän makuuhuoneen sängystä samalla kun odotan että poika simahtaa. Onneksi ne kello viiden aamut ovat historiaa ja nukutaan yleensä klo. 7 asti aamulla. Nukahtaminen illalla ei taasen suju niin helposti kuin ennen. Poika tahtoisi että jompi kumpi meistä istuisi huoneessa kunnes hän nukahtaa, muuten itkee itsensä uneen eikä sitä ole kovin kiva kuunnella ❤ A on tänään omissa riennoissa ja minä istuin eilen iltaa työkaverin kanssa, joka asuu vähän matkan päässä. Onneksi on vielä pari vapaapäivää edessä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s