Taloprojekti

Yläkerran edistymistä.

IMG_3350

IMG_3351

IMG_3349

IMG_3353

IMG_3347

IMG_3346

Tässä meidän tuleva makuuhuone, ja kuten kuvista näkyy, eristäminen ja sähkötyöt ovat olleet tällä viikolla ajankohtaisia. Työn touhussa ollaan yläkerrassa arkisin klo 8-16, eli samaan aikaan kun minäkin olen töissä. Hommat siis edistyvät vaikken minä ikinä ketään tuolla näe. An mukaan ei remontti ole häirinnyt kotieloa, ei edes päiväunien aikaan mikä on tietysti hyvä. Minä sain alkuviikosta ensimmäisen puhelun työpaikalle kun varmisteltiin kattolamppujen ja pistorasioiden paikkoja.

Takan vieressä, huoneen kulmassa näkyy tuleva vessa ja oven paikka. Siihen tulee kapea ovi vinottain. Näyttäisi tulevan ihan mukavan kokoinen tila, vaikka aluksi pohdittiin miten se saadaan mahtumaan.

IMG_3343

IMG_3344

IMG_3345

Pojan huoneessa on paperit seinillä ja odotellaan levyjä. Ne piti perjantaina nostaa yläkerran ikkunasta sisään, mutta silloin satoi, joten homma siirtyi eteenpäin. Eivät saa kuulema kastua yhtään.

Tähän huoneeseen tuli nyt tuollainen pieni uloke, johon tulee toinen vessaan vievä ovi. Onneksi se ei vienyt tuon enempää tilaa kuitenkaan.

IMG_3342

Ja viimeisimpänä vielä kaunis kuva meidän yläkerran aulatilasta. Apua.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s