Sisustaminen

Ovipöytä sittenkin.

IMG_3188

IMG_3183

IMG_3213

IMG_3182

En sitten millään saanut meidän keittiön ruokailuryhmää kivan näköiseksi, vaikka kääntelin ja vääntelin sitä, kokeilin erilaisilla tuoleilla, penkillä ja ilman. Kuvittelin, että oven kokoinen pöytä olisi tilaan liian iso, mutta päätimme silti kokeilla, kun näitä vanhoja ihania peilioveja löytyy ympäri tiluksia. A kantoi tämän yksilön riihestä, jossa se on lojunut vuosikymmeniä ja minä nappasin matkaan mukaan pari maalaukseen käytettyä pukkijalkaa. Heti totesimme, että nyt näyttää hyvältä! Sopii tähän taloon mainiosti, eikä olekaan liian iso. Nyt vaan hakemaan Ikeasta uudet, vähän sirommat pukkijalat ja se on siinä. Ehkä lasi vielä päälle, olisihan se puhtaanapidon kannalta helpompaa. Ovi on kyllä elämää nähnyt ja kulunut, mutta mielestäni juuri se tekee siitä niin kauniin. Kaksi valkoista vanhaa pinnatuolia on joku hylännyt yhteen varastoon, ja ajattelin nyt hakea ne tämän pöydän ympärille vanhan penkin tilalle. Se on osoittaunut epämukavaksi ja huteraksi istua sen lisäksi, että se on liian korkea. Olen harkinnut myös puusohvan hankkimista ikkunan alle. Täytyy pitää silmät auki, jos läheltä löytyisi joku hieno ja sopivan hintainen.

Olkkarista siirtynyt matto sopiikin tänne keittiöön tosi hyvin, vaikka luulin ettei harmaa lattia ja harmaa matto sopisi yhteen. Siinä ne nyt kuitenkin sopii 😀 ei voi tietää ennen kuin kokeilee. Tämän olen saanut huomata kuukauden asumisen aikana, että saattaa kestää hetki tajuta mikä näyttää parhaimmalta omaan silmään. Se ei välttämättä olekaan se mitä oli aluksi kuvitellut. Olkkari ja keittiö alkavat olla hyvällä mallilla, kuin myös pesutilat ja kodinhoitohuone. Alakerran makuuhuone on mitä on, en malta odottaa että pääsen sitäkin sisustelemaan yläkerran valmistumisen jälkeen. Tällä hetkellä pohdimme verannan sisustusta, siitäkään ei meinaa millään tulla hyvä. Ei siellä ole kuin rottinkituoli, peili, vanha singer-ompelukone pöytänä ja naulakko, mutta ne eivät tahdo millään asettua kivasti… Tänään kokeilimme muutamaa eri järjestystä, mutta emme taida vieläkään olla oikein tyytyväisiä. Toivottavasti sinnekin keksii yhtäkkiä jonkun ahaa-jutun ja sitten se olisikin siinä.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s