Perhe · Sisustaminen · Taloprojekti

Lastenhuoneen tapetti.

Nyt kun yläkerran remontti etenee ja aikataulu näyttää olevan nopeampi kuin mitä kuvittelin, olen alkanut selailemaan tapettivaihtoehtoja pojan huoneeseen. Tapettia tulisi ainakin huoneen takaseinään, tai sitten kaikille seinille, en tiedä vielä. Valitseminen on hurjan vaikeaa, kun vaihtoehtoja on niin paljon. Sitäpaitsi, tapetin pitäisi miellyttää poikaakin. Ei hän tietenkään puolitoistavuotiaana minulle hirveästi mielipiteitä tapeteista kerro, mutta olisi hyvä jos tapetti olisi mahdollisimman pitkäaikainen, eikä “liian lapsellinen” jo muutaman vuoden päästä. Vaikka tähän taloon ehkä sopisi jokin räikeä ja värikäs lastenhuoneen tapetti, olen silti kallistumassa johonkin neutraalimpaan. Kuvittelen, ettei siihen kyllästy yhtä nopeasti. Sitä ei myöskään voi tietää, jos perhe joskus kasvaa ja huoneessa asuisi joku toinenkin pojan lisäksi. Ei siis mitään liian poikamaista kuviota tai väriä, vaikka minä oikeastaan olen sitä mieltä, ettei tyttöjen- tai poikien värejä ole olemassa. Enpä silti menisi valitsemaan pojan huoneeseen vaaleanpunaista tapettia. Vaaleanpunaisen paidan voisin kyllä hänelle pukea, eli taitaa koskea enemmän pukeutumista kuin sisustamista tämä mielipiteeni. No, joka tapauksessa, tässä muutamia vaihtoehtoja Aveo Shopista:

borastapeter-brio-icons-lastenhuoneen-tapetti
Tämä on aivan supersöpö, mutta sopii ehkä paremmin vauvanhuoneeseen.

borastapeter-brio-icons-lastenhuoneen-tapetti (1)

majvillan-small-town-tapetti-mustavalkoinen (1)

majvillan-small-town-tapetti-mustavalkoinen
Tässä yksi lemppareistani!

 

borastapeter-claudia-pilvitapetti (1)

borastapeter-claudia-pilvitapetti
Nämäkin ovat kivoja, varsinkin mustavalkoinen, mutta ovatko pilvet jo vähän nähtyjä?
borastapeter-andre-ilmapallo-tapetti
Nätti, mutta miltä mahtaisi näyttää suurella pinnalla?
forest-uusi-lasten-tapetti-ferm-living
Kivasti kontastia, mutta onko liian “moderni” vanhaan taloon?

majvillan-viggo-harmaa-tapetti-eteiseen

majvillan-viggo-harmaa-tapetti-eteiseen (1)
Ei ainakaan liian lapsellinen kuviointi tässä vaihtoehdossa

 

scion-cykel-tapetti-
Tuskin menisin tätä valitsemaan, mutta aika hauskoja nuo pyörät.
majvillan-bambu-tapetti-mustavalkoinen
Tämäkin on hauska, mutta kyllästyyköhän ajan myötä?

 

Hyvä, että jotain vaihtoehtoja kuitenkin löytyy. Saamme pohdiskella muutaman viikon ja sen jälkeen alkaa tehdä valintoja. Vanhaan taloon sopiva, sekä lapsen että vanhempien mieleen oleva pitkäaikainen tapetti kiitos!

Tänään on vietetty vapaapäivää kotona koko perhe. Poika meni eilen illalla mummolaan yökylään ja me kävimme An kanssa nyrkkeilemässä. Vuorokautta myöhemmin minulla on lihakset aivan jumissa. Oli siis sekä kivaa että tehokasta. Pääsisipä useammin yhdessä treenaamaan. Saimme nukkua vähän pidempään aamulla ja poika tuli kotiin ennen lounasaikaa. Hän on alkanut heräämään vähän liian aikaisin aamuisin. Tänään kuulema 4:45, ei sentään niin pahasti täällä kotona, mutta 5:30 ei ole epätavallinen aika. Ennen poika saattoi nukkua jopa 13h putkeen klo 19-08. Se sopi meille vanhemmille oikein hyvin! Nyt on kokeilussa makuuhuoneen täyspimennys; jätesäkkejä on teipattu lasipariovien eteen, näyttää todella kauniilta 😀 saas nähdä auttaako yhtään. Huomenna on työpäivä ja sitten alkaa äitienpäiväviikonloppu. Vanhempani ja isovanhempani ilmoittivat, että äitienpäivää vietetään täällä meillä ja sopiihan se. Ihanaa säätäkin on luvattu, joten saamme todennäköisesti istua ulkona. Ensi viikolla on luvassa irtiotto arjesta kun minä, A ja poika lähdemme risteilylle Tukholmaan. Pojan ensimmäinen ulkomaanmatka, jos nyt ruotsinristeilyä voi sellaiseksi kutsua. Olen joka tapauksessa innoissani ja uskon, että siitä tulee todella hauskaa! ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s