Sisustaminen · Taloprojekti

Tapettien valitseminen.

Kuten otsikko jo kertoo, me olemme miettineet eri tapettivaihtoehtoja muutamaan huoneeseen talossa. Päätimme, että kolme huonetta tulevat saamaan tapetit tässä vaiheessa ja muut huoneet maalipinnan. Tapettia tulee alakerran uuteen makuuhuoneeseen/tv-huoneeseen, yläkerran makuuhuoneeseen ja lastenhuoneeseen. Kirjoitin jo aiemmin aiheesta postauksessa Maalaistalon tapetit.

Ajatukset ja mielipiteet eivät ole oikeastaan siitä muuttuneet. Mitä enemmän on tullut tapetteja selailtua, sen varmemmalta valinnat tuntuu. Kukat mielyttävät vieläkin silmää, kun taas mieheni ei ole niistä kovin innoissaan. Olen kuitenkin vaatinut saada kukkatapetin edes yhteen huoneeseen, ja se tulee yläkerran makkariin. En etsinyt mitään tiettyä väriä tai kuviota, vaan luotin siihen että tiedän kun oikea osuu kohdalle. Siltä tuntui kun selailin miljoonannen kerran Borås-tapetteja ja kerta toisensa jälkeen iskin silmäni tähän Karlslund Blomslinga-nimiseen ihanuuteen.

A1864E13-3597-4863-9C74-09EC23CCEDFD

1BB8B88E-930A-4E5D-82D5-9994335F8B7D

355EA974-D300-4CB8-AE0B-F16078BDF9E0

Pidän tämän tapetin harmaan sinertävästä pohjasta ja kauniista kuviosta. En oikein innostunut suurista kukkakuvista (enkä varsinkaan mistään missä oli lintuja, perhosia tms). Luulen, että tämä sopii makuuhuoneeseen ja vanhaan taloomme hyvin! Mieskin hyväksyi 😀

Alakerran huoneeseen olisi ollut mielenkiintoista valita jokin tumma ja rohkea tapetti, koska se olisi voinut näyttää hyvältä lasiovien takaa. Siihen ei kuitenkaan riittänyt rohkeus, ainakaan vielä. Löysin kyllä yhden kivan tummapohjaisen kukkatapetin josta pidin, mutta kaksi kukkatapettia olisi jo ollut (miehelleni) liikaa. Siksi alakertaan tulisi tämä samaisen Borås-merkin Eco Decorama-ornamenttitapetti. Se on tarpeeksi neutraali ja ajaton, ja se sopii myös vanhaan taloon.

3CCC7E87-FF01-408B-AF05-ADF3C2051987

6D7D1863-F6BF-4B98-94B8-76B8339C8173

B88D4E14-A9D8-471C-BFC9-E558D5B40E4A

Tuntuupa hyvältä kun tapettiasia näyttää olevan ratkaistu. Täytyy varmaan äkkiä käydä tilaamassa, ennen kuin mieli muuttuu 😀 yläkerran kanssa ei tosin ole mikään kiire, kun se tehdään vasta keväämmällä/kesällä. Sitten pitäisi vielä keksiä joku tapetti ja värimaailma pojan huoneeseen, mutta ne suunnitelmat ovat vielä auki.

Kuvat: Borås-tapeter.

2 thoughts on “Tapettien valitseminen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s