Taloprojekti

Keittiö edistyy, muu ei.

Täällä kirjoittelee eräs, joka jo mielellään valmistautuisi muuttoon. Työt kuitenkin taitavat venyä ainakin vähän sairastumisen takia. Harmittaaa… Onneksi ei ole mistään vakavasta kyse ja ensi viikolla varmasti jatketaan. Hoppu minulla on myös siksi, että menen maaliskuussa takaisin töihin. Olisi kiva, että silloin olisi oma koti. A jää siis kotiin pojan kanssa omasta ehdotuksestaan. Vaihto tuntui minusta ensin huonolta idealta, mutta kun hetken sain totutella ja miettiä olin jo sitä mieltä että parempi näin. Jää enemmän yhteistä aikaa kun työpäiväni ovat lyhyemmät ja työmatkaakin on vähemmän kuin miehellä.

3B196586-45FA-47E8-8F5B-A95E16EBF51A
Muistutus siitä miltä vanha keittiö näytti
4923DCF7-86D0-41B8-AB1D-02E7BC55B0FD
Uuden keittiön layout

Sitten asiaan. Vaikka muut työt ovat seisseet paikallaan tällä viikolla, niin keittiö alkaa olemaan viittä vaille valmis. Allas on asentamatta ja kodinkoneet kiinnittämättä, mutta kaikki rungot ja laatikot ovat valmiit. A on ollut keittiötä tekemässä aina kun on ehtinyt. Parina iltana myös minä olen ollut ruuvailemassa vetimiä kaappeihin ja tuntemassa itseni erittäin hyödylliseksi 😀  uusi lempipaikkani on ehdottomasti ikkunan alla oleva ”penkki”. Siitä on niin kivat näkymät huoneeseen. Suuri astiakaappi on myös nostettu paikalleen keittiöön. Huone näyttää jo nyt ihan älyttömän kivalta! Melkein tilasin jo verhot, mutta piti taas rauhoittua vähän. Onko kuitenkin ok ostaa verhotangot tässä vaiheessa? 😉

97505C21-32A5-4063-8197-C2AED1DD37A95D02A073-9837-4168-BAEC-202DC53FA94F899F42A6-F28E-4A2E-AA92-A60CF1BE2319

Huomenna matkaamme An kanssa Amsterdamiin minilomalle. Käydään moikkaamassa minun hevosta samalla, se on ollut Hollannissa elokuun lopusta. Nyt jo tuntuu pahalta jättää poika hoitoon äidilleni, vaikka ollaan poissa vain pari yötä. No, eiköhän kaikki suju ihan hyvin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s