Taloprojekti

Olohuoneen lattian kimpussa.

Vuosi on vaihtunut ja hommat talolla jatkuvat. Välipäivinä A hioi ja pohjamaalasi olohuoneen lattian. Sen jälkeen kun hirsiseinä otettiin esiin ja huone tyhjennettiin se näytti niin kauniilta, että hetken jopa mietin tarvitseeko lattiaan ollenkaan koskea. Onneksi en kuitenkaan jarrutellut kun A halusi aloittaa, koska jo pohjamaalien jälkeen ero on suuri, eikä todellakaan huonompaan suuntaan. Kävi juuri niin kuin oli tarkoituskin, eli hirsiseinä ja kaakeliuuni pomppaavat selvemmin esiin kun lattia on vaalea. Siihen on nyt vedetty yksi kerros helmi-pohjamaalia. Voi olla, että sitä tulee vielä toinen kerros ja viimeisenä betolux päälle. Tämä kuitenkin vasta kun kaikki olohuoneen seinät on valmiit, ettei lattia naarmuunnu tms jos siellä kuljetaan tikkaiden ja työkalujen kanssa.

5165D3CE-0707-4FFA-A0ED-B26890244040
Ennen

1F11636E-A4D0-4A00-8E53-B9DE76957A49

Oli kyllä niin siistiä kulkea sukkasillaan siellä tyhjässä suuressa huoneessa ja kuvitella huonekaluja paikoilleen. Minusta tuntuu, että kaikki epäilyt siitä tuleeko talosta tarpeeksi kiva ja meidän näköinen hälvenevät mitä pidemmäksi projekti etenee. Voi varmaan sanoa, että ne ovat hävinneet kokonaan. Siitä tulee täydellinen!

3CD93573-3369-41E9-B60E-5A2A26439D89
Jälkeen

892BB9FF-8234-4A18-BE47-CEF20A7AFF70

Täällä meni joulu todella nopeasti, mutta mukavasti molempien sukulaisten joulupöytien äärellä nautiskellen. Poika sai paljon hienoja lahjoja. Uuden vuoden aatto taas sujui rauhallisesti. Alkuillasta olimme kyläilemässä koko perhe, mutta hyvissä ajoin taas kotona laittamassa lasta nukkumaan. Ehkä ensi vuonna voisi juhlia vähän railakkaammin? Katsotaan 😀

91ACB051-2A77-499B-A513-AB33E5BA6BF2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s