Taloprojekti

Seinistä läpi.

IMG_3087

Meidän viikko meni hujauksessa, kun A oli töissä ja minä kotona pojan kanssa (vielä kipeänä puolet viikosta). Emme ehtineet käydä talolla ollenkaan. Joskus minua harmittaa tunne siitä, että jään taloprojektissa hiukan “ulkopuolelle” kun en ole päivittäin siellä seuraamassa edistystä, tekemässä hommia tai tilaamassa materiaaleja ym itse, mutta loppujen lopuksi uskon kyllä että tämä erittäin huoleton järjestely on hyvä asia. Tuntuu, että muutenkin on pohdittavaa ja stressattavaa enemmän kuin tarpeeksi. Vaikka etäisyys talolle onkin pieni ja olen kotona pojan kanssa, tuntuu että talolla käyminen on vain hankalaa koska poika on aina mukana. Hän on kuitenkin jo sen verran painava ettei häntä kovin kauan jaksa kanniskella ympäriinsä kun ei lattiallekaan voi laskea. Eikä hän oikein ole yhtä kiinnostunut talorempasta kuin mamma, kiemurtelee ja tylsistyy vaan 😀 no, eilen kävimme koko perhe katsastamassa mitä viikolla on tapahtunut ja nyt, siis NYT se vihdoin on tehty! Vanhan ja uuden osan välistä on kaatunut seinä sekä keittiön että olohuoneen kohdalta! Taloa pääsee siis kiertämään ympäri ja valo tulvii huoneesta toiseen. Ihan huippua! Pohjaratkaisusta tulee hyvä ja toimiva. Nyt ollaan jo siinä vaiheessa, että pintamatskuja on alettava valitsemaan. Uuden osan katot on jo valittu, makkariin peittävä valkoinen paneeli ja muuhun osaan hieman läpikuultava valkoinen paneeli. Saunan paneelit on valittu. Kaakeleita ollaan myös katseltu, ja tiedämme kyllä mitä haluamme. Sitä ei vain ole vielä löytynyt. Suihkutilaan tulisi niin suurta seinälaattaa kuin mahdollista, yhteen seinään valkoista ja toiseen harmaanbeigeä. Kiiltävänä. Mattana löytyisi vaikka mitä, mutta paljon vähemmän kiiltävää. Eipä olla kuin kahdessa paikassa käyty, eli täytyy vain jatkaa etsintöjä. Tai tyytyä mattaan. Sadevesisuihkut olen ilmoittanut meidän haluavan, eikä kukaan tainnut olla yllättynyt 😀

Uuden makkarin lattiavalinta on vielä auki, koska kukaan ei ole osannut suoraan sanoa, kannattaako sinne valita samanlainen parketti kuin vanhan puolen olkkarissa on, ja tehdä niille sama käsittely vai yrittää löytää valmiiksi kokovalkoinen parketti. We’ll see.. Kuten joskus aikaisemmin olen maininnut, olkkarin lattia tullaan hiomaan ja maalaamaan valkoiseksi. Voin vain kuvitella miten kauniit huoneista tulee valkoisella lattialla, hirsiseinällä ja pariovilla!

Huomenna alkaa uusi viikko ja A pääsee jatkamaan keittiönpystytystä. Se jäi hieman vaiheeseen kun seinäpinnat oli vielä kesken. Toivottavasti viikon päästä voin laittaa kuvia valmiista keittiöstä! 🙂

Ps. Tasan vuosi sitten oli pojan laskettu aika! Kyllä oli jännittävää aikaa! ❤️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s