Sisustaminen · Taloprojekti

Asuntokauppa ja astiakaappi.

Viime torstaina meidän rivitaloasunto vaihtoi omistajaa ja tämä koko prosessi on mennyt niin helposti ja mutkattomasti, ettei vieläkään meinaa uskoa todeksi. Laitoin syyskuun lopussa facebookiin julkiseen päivitykseen muutaman kuvan ja kerroin, että tämmöinen on tulossa myyntiin, olkaa yhteydessä jos kiinnostaa. Mitään ei kuulunut joten pari välittäjää kävi meillä lokakuun alussa, mutta emme tehneet vielä sopimuksia. Seuraavana päivänä sain viestin facebookiin ostajilta ja he tulivat myöhemmin katsomaan ja homma oli melkein sillä selvä. Meillä oli yksi (!!) yhteinen facebook kaveri, ja tämän kautta he olivat kuulleet meidän kämpästä. Siis miten hyvä tuuri voi olla? Onneksi ei ehditty mitään välittäjiä sekoittaa tähän mukaan kun meni niin hyvin ilmankin. Alle kuukauden päästä täältä pitäisi olla ulkona, joten evakossa ollaan parin kuukauden ajan. Toivotaan ettei yhtään pidempään 😃 Nyt sitten vaan varastoja ja laatikoita käymään läpi, ihanaa! Pojan 1-vuotisbileet pidetään 8. ja 9.12, sen jälkeen pakettiautoa kehiin. Talosta tehdään todennäköisesti kaupat joskus joulukuussa.

IMG_2912

Talolla on käyty vähän väliä, viimeksi tänään ja siellä on nyt tehty keittiön seinät valmiiksi kaappien pystytystä varten. Se homma alkaa maanantaina, jännää! Laajennusosassa on kaikki ovet ja ikkunat paikoillaan, ulko-oven eteen on ilmestynyt portaat ja siellä alkaa sisähommat nyt kun koko ulkopuoli on valmis. Näyttää siltä, että keittiö tulee olemaan ensimmäinen kokonaan valmis huone. Löysin vihdoinkin tarpeeksi läheltä, tarpeeksi halvalla suuren astiakaapin joka haettiin eilen. Tai no mies ja pari kaveria haki ja kantoivat kerrostalon 8. kerroksesta alas ja minä ja isoisä autoimme tässä päässä. Se on massiivipuuta ja melko painava.. mutta hieno! Sopii täydellisesti keittiöön, mutta miksei olohuoneeseenkin jos joskus vaihtelua kaipaa.

Miehellä on nyt yksi vapaa viikko, jonka jälkeen vielä yksi työviikko, sitten alkaa joulu”loma”. Talolla hommissahan se meinaa olla, mutta mikäs sen kivempaa! Meillä on ollut paljon kaikennäköistä viime aikoina, oli halloweenjuhlia, läksiäisjuhlia, isänpäivää, työpaikan bileitä, salia, nyrkkeilyä, vähän hevosiakin.. Hurtsin keikalla kävimme viime viikolla ja tänään ollaan menossa kolmekymppisiä viettämään. Vuorotellen aina jommallakummalla ohjelmaa, mutta ollaan päästy myös yhdessä epätavallisen paljon kodin ulkopuolelle. Tuntuu siltä, ettei kesällä tapahtunut mitään vaan kaikki on kasaantunut tänne loka-marras-joulukuulle. Ehkä sitten taas rauhoittuu 😃

One thought on “Asuntokauppa ja astiakaappi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s