Taloprojekti

Uusi ja vanha.

IMG_2676

Voi että, kuinka kauniilta meidän tuleva talo näyttääkin marraskuisessa auringonlaskussa.. Ja vaikka viimeksi kirjoitin, että ulkovuoraus ei ole mielestäni “oikeaa” etenemistä projektissamme, perun sanani nyt kun myös koristelaudoitus on pystyssä. Lisäosa näyttää niin hyvältä ja sopii yhteen vanhan talon kanssa. Kauempaa katsottuna ei edes erota, että kyseessä on lisärakennus. Hyvää työtä ovat remppaukot tehneet!

 

Makuuhuoneen ikkuna on siis asennettu ja piakkoin myös uusi ulko-ovi, joka siis tulee viemään kodinhoitotilaan. Nyt tuntuu siltä, ettei se minun odottama, kuuluisa seinästä läpi meneminen ole kovin kaukana. Silloin uusi ja vanha yhdistyvät ihan oikeasti.

 

IMG_2641

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s