Taloprojekti

Lisää piirrustuksia.

Käsistäni löytyy tällä hetkellä talomme julkisivupiirrustukset, sekä yläkerran piirrustukset. Vaikka on mielessään yrittänyt hahmottaa, miltä lisärakennus tulee näyttämään sen tajuaa paljon paremmin kun katsoo paperista. Kovin irralliselta laajennus ei minun silmääni näytä, verrattuna lopputaloon. Edes tuo erilainen katto ei häiritse sivuprofiilia. Heti talon takanahan nousee kallio, joten sieltä suunnalta kukaan ei taloa tule katselemaan. Olin myös kuvitellut lisäosan olevan paljon matalampi, mutta sehän on melkein samankorkuinen kuin talon etupuolella oleva uloke. Tästä tulee kyllä kiva!

 

FullSizeRender

IMG_0650

IMG_0651

 

Yläkerrassa tapahtuu sen verran muutosta, että sinne tulee wc. Tätä oltiin mietitty jo aikaisemmin ja luonnoksiin insinööri oli hahmotellut sen makuuhuoneiden väliin niin, että ovet vessaan aukeaisi molemmista huoneista. Putket olisi vedetty muutenkin ylös asti, jos me sitten myöhemmin olisimme halunneet tehdä sinne vessan, mutta päätettiinkin tehdä kaikki nyt samalla. Tilaa otetaan tuolta vinttikomeron puolelta myös, ja ovia sinne mahdollisesti hieman siirrellään. Mitään muuta yläkerrassa ei tule tapahtumaan seinäpintojen lisäksi. Yläkerta on edellisen omistajan poikien mukaan kyyyylmä, joten ajatuksena on pistää sinne lisälevyt ja sitten kiinteät patterit. Yläkerran kaakeliuunin käyttökelvollisuudesta ei ole tietoa vielä, varmaa oli ainoastaan se, että alakerrassa ne toimivat. Olisihan se kiva jos tätäkin voisi lämmittää, varsinkin jos tuosta huoneesta tulee näin alkuun meidän makkari. A on ollut tällä viikolla kolme päivää auttamassa rungonpystytyksessä. Miten innoissaan voi olla? 🙂

 

IMG_0648

2 thoughts on “Lisää piirrustuksia.

  1. Näyttää tosi hyvältä! Olemme itse ajatelleet Helmihuvilan laajennusta olemassa olevan kattosuunnan myötäisesti, siksi ettei poikkeava saisi lupaa. Kiitos ideasta, täytyy selvittää voisiko laajennuksen toteuttaa kuten teillä.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s