Taloprojekti

Kuoppa kaivettu.

Nyt tuntuu siltä, että alkaa tapahtumaan! Kaivinkone kävi viime viikonloppuna ja nyt talon takana on monttu valmiina. Sorakuormia on kaadettu pihaan ja siellä Bobcat jo täytteleekin sitä. Viemäriputkia on alettu vetää, joten istuimme eilen pöydän ääressä isovanhempieni kanssa ja saimme varmistaa laajennusosan lattiakaivojen paikat. Kodinhoitohuoneeseen ei ole piirretty kaivoa, mutta päätimme sellaisen sinne laittaa “ritiläkaivokynnysmaton” muodossa. En tiedä tämän virallista nimeä, mutta siis sellainen heti ulko-oven sisäpuolella oleva ritiläkaivo, jonka päällä voi pestä esimerkiksi mutaiset tallikengät. Toinen kaivo tietty suihkutilaan ja nyt en edes muista päädyimmekö poistamaan kaivon vessasta vaiko emme.. Se tuskin on välttämätön siinä tilassa. Lämminvesivaraajan päätimme siirtää kodinhoitohuoneen kulmaan piirroksen paikan sijaan. Sen viereen tulee lavuaari, sitten pyykkikone ja kaappeja. Tähän tilaan tulee myös yläkaapit, koska kaikki säilytystila on plussaa.

Miehellä alkaa tällä viikolla kesäloma, joten hänkin pääsee mukaan auttelemaan, varsinkin rungonpystytyksen kanssa kun sen aika koittaa. Minä odotan eniten sitä hetkeä kun vanhaan ulkoseinään tehdään reikä ja voi alkaa hahmottamaan uutta pohjaratkaisua. Siinä vaiheessa selviää myös, missä kunnossa hirret seinälevyjen alla ovat. Tahtoisin, että ne jäisivät olohuoneessa esiin.

 

IMG_0191IMG_0167

IMG_0164
A tarkastelee työnjälkeä tai jotain 😀
IMG_0143
Ollaan pojan kanssa nautittu kesäisistä päivistä. Ollaan kyläilty, hengailtu pihalla, käyty uimarannalla ym. Täytyy nauttia täysin siemauksin, kun ei tiedä onko tämä minun ainoa kesä vanhempainvapaalla.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s