Taloprojekti

Taloa ja pihaa.

..sen verran kun tähän mennessä on ehditty kuvata! Kyllä tälläkin puolella työmaata riittää, mutta siis tuo piha ❤ on niin kaunis. Tähän mennessä talon takaa on kaksi isoa puuta kaadettu. Yksi kuollut kuusi ja yksi mänty, joka olisi jäänyt laajennusosan tielle.

En tiedä miksi toinen puoli pihasta tällä kertaa jäi kuvaamatta, mutta se tosiaan jatkuu melkein yhtä suurena myös talon vasemmalla puolella. Sieltä löytyy tällä hetkellä nurmikkoa, omenapuita, viinimarjapensaita, vanha maakellari ja joitakin istutuksia joista minun varmaan täytyy ottaa selvää jossain vaiheessa 😀 suuria suunnitelmia meillä on pihan ja sen rakennusten suhteen. Ainakin pihasauna on saatava käyttökelvolliseksi. Palju olisi kiva. Ja terassi. Ja valokyönnöksiä. Ja riippumatto. Aittaan vähän penkkiä ja pöytää ym. Pojalle (ja miehelle) leluja ja trampoliini. Ai että.

 

5 thoughts on “Taloa ja pihaa.

    1. Kiitos paljon! Pientä edistystä talon sisällä onkin jo tapahtunut, yritän kirjoitella siitä lähipäivinä. Täytyy sinunkin blogia ajan kanssa selailla, kun näköjään vähän samanhenkinen on teidänkin talo 🙂

      Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s