Taloprojekti

Ennen-kuvia.

Onneksi ehdin ottaa muutamia kuvia ennen kun talo ehti kokonaan tyhjentyä. Saimme vasta nyt hommattua kunnon kameran jolla on vähän kivempi kuvata näitä meidän projekteja; talo ja sitten tuo toinen projekti lapsi 😀

Suurin osa irtaimistosta tuli kaupan päälle, ja jokunen aarre sieltä meillekin löytyi. Loput isoisäni ottaa itselleen tai lahjoittaa eteenpäin.

Ehkä juuri tavarapaljouden ja kuluneiden pintojen ja pinkopapereiden takia minun oli aluksi vaikeaa kuvitella, miltä talossa tulisi näyttämään jos me siinä asuttaisiin. Koitin hahmottaa mitkä huonehalut tulisivat mihinkin ja mitä sinne mahtuu sitten kun se olisi tyhjä. Päätöstä miettiessämme meidän oli siis yritettävä katsella sillä silmällä, miltä tämä näyttäisi tyhjänä ja uusien, raikkaiden pintojen kanssa. Seuraavaksi siis läjä kuvia satunnaisessa järjestyksessä talon sisältä. Tehtävää riittää, mutta kai tästä vielä hyvä tulee? 😀

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s